Burak Yılmaz Galatasaray - Besiktas Ta Oynayan Burak Yilmaz A Galatasaray Taraftarlardan Jest : Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu.

Burak Yılmaz Galatasaray - Besiktas Ta Oynayan Burak Yilmaz A Galatasaray Taraftarlardan Jest : Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu.. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Herkes burak yılmaz'ın yıllık 8 milyon euro kazanacağı için galatasaray'dan ayrıldığını yazdı çizdi. Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi. Yeni sezonda trabzonspor'da kalmak istemeyen burak yılmaz, daha önce lazio ve lokomotiv moskova ile görüşmeler yapmıştı. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu.

İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. Galatasaray 5 yerine 7 verecek gibi gösterildi, burak galatasaraya yurtdışına gidemediği için geliyor.

Burak Yilmaz Galatasaray Dan Gidiyor Mu Tarafsiz Haber
Burak Yilmaz Galatasaray Dan Gidiyor Mu Tarafsiz Haber from www.tarafsizhaber.com
Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Yeni sezonda trabzonspor'da kalmak istemeyen burak yılmaz, daha önce lazio ve lokomotiv moskova ile görüşmeler yapmıştı. Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur.

Galatasaray'ın trabzonspor'un golcü oyuncusu burak yılmaz'ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Galatasaray transfer bombalarını art arda patlatıyor. · 15 haziran 2013 ·. Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. · 24 mayıs 2013 ·. Galatasaray, burak yılmaz'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Dizdar, türk futbolundan çin'in yaptığı transferlere, arda turan'dan galatasaray'a, burak yılmaz'dan şike tartışmasına kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Herkes burak yılmaz'ın yıllık 8 milyon euro kazanacağı için galatasaray'dan ayrıldığını yazdı çizdi. Burak yılmaz, son dönemde yaşanan taraftar tepkilerinin galatasaray'dan ayrılmasında etkili olup olmadığı konusunda, şunları söyledi Galatasaray 5 yerine 7 verecek gibi gösterildi, burak galatasaraya yurtdışına gidemediği için geliyor. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun.

Gol Atsa Bile Sevinmezdi Galatasaray Taraftarindan Burak Yilmaz Mesajlari Web Aslan Galeri
Gol Atsa Bile Sevinmezdi Galatasaray Taraftarindan Burak Yilmaz Mesajlari Web Aslan Galeri from m.webaslan.com
Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. Burak yılmaz, son dönemde yaşanan taraftar tepkilerinin galatasaray'dan ayrılmasında etkili olup olmadığı konusunda, şunları söyledi 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun.

Ancak gerçeklerin bambaşka bir durum olduğu belirlendi.

Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı. Ancak gerçeklerin bambaşka bir durum olduğu belirlendi. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Güncel performans bilgileri burak yilmaz (losc lille) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Ara transfer döneminde beşiktaş'a katılan burak yılmaz rakiplerini pişman etmeye devam ediyor. Burak yılmaz, son dönemde yaşanan taraftar tepkilerinin galatasaray'dan ayrılmasında etkili olup olmadığı konusunda, şunları söyledi Galatasaray, burak yılmaz'ın transferi için çin'in beijing guoan kulübü ile anlaşmaya vardı. · 24 mayıs 2013 ·. Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? Burak yılmaz'ın galatasaray'a transfer olacağı iddiaları üzerine sarı kırmızılı yönetimden konuyla ilgili net bir açıklama geldi. Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı.

15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Taraftarımızı hep güzel anılarla hatırlayacağım.

Burak Yilmaz In Galatasaray Formali Fotografini Begenmesi Sari Kirmizili Taraftarlari Heyecanlandirdi Son Dakika Spor
Burak Yilmaz In Galatasaray Formali Fotografini Begenmesi Sari Kirmizili Taraftarlari Heyecanlandirdi Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Kendileri 21 mart 2010 trabzonspor galatasaray macinda oldukça iyi bir performans sergilemiştir. Devre arasında kadroya 2 forvet takviyesi yapmak isteyen galatasaray'da ilk hedef burak yılmaz oldu. Beşiktaş maçı sonrası burak yılmaz'a dön mesajları yağdı! İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun. Sezonun ikinci yarısında manisaspor adına dokuz gol atan burak yılmaz, bu bölümde galatasaray, fenerbahçe ve trabzonspor ağlarını birer kez havalandırdı. Burak yılmaz'ın, trabzonspor ile 1 yıllık sözleşmesi bulunmasına karşın, sözleşmesindeki 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi galatasaray'a transferinin yolunu açtı. Burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktığı 141 resmi maçta 82 gol kaydetti. Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı.

Beşiktaş'a transfer olacağı aylardır gündemden düşmeyen burak yılmaz, bir diğer eski takımı olan galatasaray'a dönüyor.

Burak yılmaz, son dönemde yaşanan taraftar tepkilerinin galatasaray'dan ayrılmasında etkili olup olmadığı konusunda, şunları söyledi Burak yılmaz galatasaray'a mı geliyor? .yılmazı beğenen bir trabzonspor taraftarı olarak kendi fikrimdir. Galatasaray hamit altıntop'tan sonra burak yılmaz'ı da renklerine bağladı. .transferi için büyük ölçüde anlaştığı futbolcu burak yılmaz, galatasaray formasıyla 3,5 sezonda çıktı. Burak yılmaz galatasaray, galatasaray gazetesi'nin fotoğrafını paylaştı. Kasımpaşa'daki 32 golün 8'ini penaltıdan kaydeden senegalli forvet, galatasaray'da 2 penaltıyı gole. Galatasaray taraftarı burak yılmaz'i özledi. Güncel performans bilgileri burak yilmaz (losc lille) oynanan maçlar goller asistler kartlar tüm müsabakalar. Eski takımlarında oynadığı silik futbolu üzerinden biraz olsun atmıştır. Galatasaray transfer bombalarını art arda patlatıyor. Burak yılmaz için galatasaray kulübü 8 milyon euro bonservis bedeli alacak. Trabzonspor'un golcü futbolcusu burak yılmaz ile ilgili ortaya bir transfer iddiası atıldı.

İkilinin görüşmesinde albayrak'ın burak yılmaz'a ''seni sevdiğimizi biliyorsun burak yılmaz. · 15 haziran 2013 ·.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama